Srpski Web Traži slike Traži video Pretraži sajt Pretraživač za sajt

Unesite traženu ključnu reč ili izraz          

O nama

Šta je Pogodak.rs?

Pogodak.rs je internet pretraživač prilagođen Srpskom internetu. Rezultati osnovne pretrage se odnose isključivo na sajtove napisane na srpskom jeziku. Pretraživač pogodka pokreće Google motor. Za takve rezultate pročitajte njihove uslove korišćenja ovde.

Pretraga slika

Pretrage za slike nisu sužene samo na sprki web. Razlog je da bi mogli prikazati što veći broj rezultata pretrage, više slika za traženu ključnu reč.

Pretraga videa

Pretraga za video, isto kao i slike, nije sužena samo na srpski web, nego pretražuje ceo svet. Većina rezultata prikazanih na video su pretrage Youtube sajta.

Pretraga nekog sajta

Vrlo često sajtovi nemaju ugrađen pretraživač sajta, pošto ta ugradnja zahteva programersko znanje i bolje poznavanje interneta. Pogodak.rs nudi mogućnost da pretražite i ovakav sajt. Unesete adresu sajta i traženu ključnu reč. Ovakva pretraga ne može da funkcioniše sa Flash sajtovima, pošto je njihov sadržaj se ne može videti u source kodu stranice. Isto tako pretraga se ne odnosi na nove stranice koje još nisu indexirane (obično stare svega par nedelja).

Ugradnja pretraživača u sajt

Pogodak.rs nudi mogućnost da ugradite internet pretraživač u Vaš sajt i to na krajnje jednostavan način. Jednostavno ukopirajte generisani kod u izvorni kod Vaše stranice na željeno mesto i pretraživač će biti vidljiv. Posetioci znaju da pretrage sajta, na jednostavan način podižete kvalitet vaše internet prezentacije.

Velika prednost jeste da ova ugradnja može da funkcioniše ne samo sa dinamičkim PHP ili ASP, nego i sa statičkim HTML stranicama.